Pao Borac

Zrinjski pred punom dvoranom srušio prvaka i otišao u finale Kupa

Sport / Flash | 03. 06. 2017. u 16:40 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši Zrinjskog s 30:26 slavili su protiv novog prvaka BiH banjalučkog Borca u prvom polufinalnom susretu Kupa BiH igranom pred punom dvoranom ''Bijeli brijeg'' te su se plasirali u finale koje je na rasporedu u nedjelju u 20.00 sati.

Domaćin Final 4 Kupa BiH, nošen na krilima sjajne atmosfere u dvorani, uspio je iznenaditi favorizirani Borac te su ''Plemići'' banjalučane ostavili bez prilike da osvoje duplu krunu ove sezone.

Vedran Delić sa devet i Matej Sarajlić sa osam golova su predvodili Zrinjski do trijumfa, dok je Vladan Đurđević na drugoj strani postigao šest.

Zrinjski će u finalu odmjeriti snage s boljim iz drugog polufinalnog susreta Izviđač - Maglaj koji se igra od 19.00 sati.

Zrinjski se prvi put u svojoj 25-godišnjoj povijesti plasirao u finale Kup BiH.

U 37. sekundi drugog poluvremena u dvorani je nestalo struje zbog nevremena te je utakmica bila prekinuta 8 minuta. Nedugo nakon toga ponovno je nestalo struje te je utakmica tada bila prekinuta na deset minuta.

Vrijedi svakako istaknuti činjenicu da je Face TV, koja je u suradnji s Prvi TV prenosila utakmicu, sredinom drugog poluvremena usred utakmica emitirala reklame da bi u samoj završnici susreta prekinuli prijenos, "pustili" reklame te su emitirali emisiju "Face to Face" te su tako zakinuli gledatelje pred malim ekranima.

Kopirati
Drag cursor here to close