Kad mašina tvoja krene

Započeo projekt renoviranja Stadiona Grbavica

Sport / Flash | 05. 02. 2016. u 19:25 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Željezničar započeo je projekt renoviranja Stadiona Grbavica koji će do 28. veljače i prve utakmice proljetnog dijela BH Telecom Premier lige BiH dobiti novo ruho, priopćeno je iz kluba.

"Budući da se u narednim godinama planira realizirati projekt izgradnje potpuno novog Stadiona Grbavica, nije moguće, a niti ekonomski isplativo, ulagati u velike infrastrukturne projekte na stadionu. Međutim, uz određena minimalna ulaganja, moguće je poboljšati uvjete za sve naše simpatizere i navijače tijekom posjete i boravka na našim domaćim utakmica", rekao je član Upravnog odbora Željezničar Almir Hadžiosmanović, koji je zadužen za implementaciju projekta.

Projekt renoviranja uključuje sanaciju mokrih čvorova na južnoj, zapadnoj i sjevernoj tribini, postavljanje krova na zapadnoj tribini, zamjenu polomljenih stolica južnoj i sjevernoj tribini, potpunu rekonstrukciju novinarskih loža, kupovinu novog LED displaya koji će zamijeniti postojeći semafor te brendiranje stadiona. Poštujući sve zakonske legislative, klub je za potrebe organizacije noćnih utakmica osigurao i potrebni agregat dok će s ciljem zadovoljavanja svih želja i potreba simpatizera i navijača FK Željezničar, na platou kod ulaza na južnu tribinu biti postavljen kiosk za prodaju 'grickalica', sokova i rekvizita.

Po riječima menadžera pravnih i administrativnih poslova Željezničara Amera Duvnjaka, ukupna vrijednost projekta iznosi 94.355,83 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close