Start

Započeo poduhvat 55 maratona za 55 dana

Sport / Flash | 03. 09. 2016. u 11:25 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Goran Nikolić je u subotu ujutro krenuo da ostvari svoje snove. U prisustvu svog tima, prijatelja, rodbine, predstavnika Rotary kluba iz Kragujevca i Udruženja 'Biram Kragujevac' čiji je član, Goran je krenuo u 6:10 sati na svoju prvu etapu, prvi dnevni maraton. Njegovo prvo odredište je Topola.

I ovoga puta Goran je krenuo sa osmijehom na licu, sretan jer ima svoje jasne ciljeve i spreman je da ih ostvari. Goranov tim je uradio sve da stvori potrebne uvjete kako bi on uživao i trčao, odnosno radio ono što voli.

U Goranovoj pratnji vozilom FIAT Talento koje je donirala kompanija Nikom auto iz Kragujevca, idu Nebojša Jevremović koji će biti zdravstvena logistika svih 55 dana i Miroslav Aksentijević Aksa koji će zabilježiti sva događanja tijekom maratona svojom kamerom i objektivom.

Sa Nikolićem je iz Kragujevca krenuo Bratislav Stamenković, biciklista. U Petrovcu, samo 3 km na izlasku iz Kragujevca priključio im se Nenad Luković Luka, maratonac i organizator tradicionalnog kragujevačkog polumaratona. U selu Čumić im se pridružio maratonac Aco Topola.

Kao što je već navedeno Nikolić je krenuo u poduhvat da za 55 dana trči 55 maratona, a obići će gradove u Srbiji, BiH, te Crnoj Gori. Između ostalih gradova, dio maratona obuhvata i Mostar, a krajnji cilj je u Budvi.

Kopirati
Drag cursor here to close