Robbie Maddison

VIDEO | Vozio motocikl po površini vode

Svoj najnoviji video snimio je u Nizozemskoj, točnije u Haggu, gdje je doputovao kako bi sudjelovao u Red Bull Knock Out 2018
Sport / Flash | 08. 11. 2018. u 15:10 Bljesak.info
Robbie Maddison vozi motocikl na vodi

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Motocross vozač Robbie Maddison je dobro poznat po svojim nevjerovatnim akrobacijama, a njegov najnoviji poduhvat bila je vožnja na motociklu kanalima u Haggu - i to po površini vode.

Australac Robbie Maddison uživa status legende u svijetu motociklizma, a iza njega su bezbrojne medalje, svjetski rekordi i ''nemogući'' projekti. Bio je dubler Daniela Craiga u kaskaderskim scenama filma ''Skyfall'' iz James Bond serijala, kao i Vina Diesela u filmu ''xXx: Return of Xander Cage'', priopćeno je iz Red Bulla.

Foto: PR / Robbie Maddison u Haggu

Svoj najnoviji video snimio je u Nizozemskoj, točnije u Haggu, gdje je doputovao kako bi sudjelovao u Red Bull Knock Out 2018, najtežoj svjetskoj moto utrci na plaži. Video je ujedno i najava natjecanja.

U videu Maddison bjesomučno vozi motocikl kroz Hag kako bi na vrijeme stigao na start Red Bull Knock Outa. No, ruta koju je odabrao krajnje je nesvakidašnja: naime, 37-godišnjak se vozio kroz kanale u Haggu - i to po površini vode.

Foto: PR / Robbie Maddison u Haggu

Na svom putu prolazi pored tradicionalnih nizozemskih vjetrenjača, kafića i restorana na obalama kanala, praćen začuđenim pogledima stanovnika Hagga i turista, da bi na kraju preko mora stigao na start utrke.

Australac se idejom vožnje po površini vode bavio već duže vrijeme, a u djelo ju je sproveo zahvaljujući posebnim skijama postavljenim ispod kotača, te specijalnim gumama sa lopaticama, priopćeno je iz Red Bulla.

Foto: PR / Robbie Maddison u Haggu

Snimljen je i video ''iza kulisa'', koji prati pripreme i objašnjava tehničku stranu ovog poduhvata.

Video: Kako to Robbie Maddison vozi na vodi?

Red Bull Knock Out 2018 je dio World Enduro Super Series (WESS), i 10. studenog će okupiti vrhunske motocross, enduro, rally i hard enduro motocikliste na najzahtjevnijoj svjetskoj utrci na plaži.

Kopirati
Drag cursor here to close