Vijesti iz Potoka

'Uspjeli smo': Uklonjeno smeće pored table 'ne bacajte smeće'

''Susjed je jučer s kamionom pokupio nakupine smeća koje su već mjesecima bile odlagane na magistralnom putu M17, nakon toga je bagerom poravnao čitavu površinu i sad konačno sve ponovno izgleda normalno.''
Sport / Flash | 05. 07. 2018. u 13:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Uspjeli smo'', oduševljeno je za Bljesak.info rekao mještanin Potoka – Bijelo Polje, koji nam se ranije obratio oko problema koji su imali sa nesavjesnim odlaganjem smeća na  magistralnom putu M17, a koje je, nakon upućenog apela, uklonjeno.
 
''Susjed je jučer s kamionom pokupio nakupine smeća koje su već mjesecima bile odlagane na magistralnom putu M17, nakon toga je bagerom poravnao čitavu površinu i sad konačno sve ponovno izgleda normalno. Sretni smo jer je na kraju ispalo da ipak 'nismo ćoravi pored vlastitih očiju'', govori mještanin.

Foto: Čitatelj / Uklonjeno smeće

Iako pomoć nije stigla od nadležnih, ističe kako su zadovoljni učinjenim te apeliraju na susjede da zajedničkim snagama potaknu disciplinu i svijest oko ovog problema, kad već od nadležnih ne mogu očekivati ništa.

Podsjećamo, mještani Potoka su ranije upozoravali na problem sa smećem s kojim se suočavaju te je bilo zanimljivo da se smeće i veliki otpad odlagao upravo pokraj table s natpisom 'Molimo ne bacajte otpatke'.

Kopirati
Drag cursor here to close