Obnova

Uprava FK Velež uskoro dobiva nove prostorije

Sport / Flash | 03. 02. 2017. u 16:19 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Cernici je prije nekoliko dana počela obnova objekta u kojem će ubuduće biti smještene nove prostorije FK 'Velež'. Ovu informaciju za portal mostarski.ba potvrdio je Predsjednik Skupštine FK 'Velež' Almir Taso.

Kako kaže, od Nove godine njihove službene prostorije koje su bile smještene u Vili Neretva preselili su na stadion, a sada su dobili na korištenje prostorije u Cernici, koje su trenutno u fazi adaptacije, a radovi bi trebali biti gotovi u roku od 30 dana.

Tu će biti smještene klupske prostorije, a osim tih prostorija u sklopu objekta bit će smješten i oficijelni Fan shop Fudbalskog kluba 'Velež'.

"Izuzetno sam sretan što se dosta pozitivnih stvari događa u klubu i oko njega. Navršava se šest mjeseci kako je postojeća uprava preuzela FK 'Velež' i urađeno je dosta stvari. Prije svega, dovršen je pomoćni teren koji pruža izuzetno dobre uvjete, kako prvom timu tako i Omladinskoj školi za treniranje", dodao je Taso.

"Trenutno se završavaju svlačionice za Omladinsku školu nogometa, a u tijeku je i rekonstrukcija i adaptacija glavnog terena i radi se na proširenju postojećih tribina, a u skoroj budućnosti ide i natkrivanje istih. Tako da se dosta stvari događa unutar samog kluba i evo vidim da su ljudi u gradu, a i šire u regiji čak i u inozemstvu prepoznali dobar rad ove uprave. Tako da stiže potpora sa svih strana", kazao je Taso.

Što se tiče rezultata iz prve polusezone nije im kaže išlo na ruku, a trenutno zauzimaju pretposljednje mjesto u prvoj federalnoj ligi, ali u nastavku sezone očekuju puno bolje rezultate.

"S obzirom da smo počeli s pripremama već odavno, odrađene su već tri pripremne utakmice, u nastavku slijedi još šest utakmica, uglavnom je riječ o premijerligašima, dakle to su jako teške utakmice, a i doveli smo nekih šest – sedam igrača, tako da smo se značajno i pojačali te ne sumnjam da će rezultat u nastavku sezone biti mnogo bolji, kao i da će Velež izboriti ostanak u Prvoj federalnoj ligi", ističe Taso.

Kopirati
Drag cursor here to close