boksački spektakl

U subotu 6. memorijal "Adis Spahić"

Sport / Flash | 13. 05. 2016. u 11:22 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bokserski klub Mostar već šestu godinu zaredom organizira memorijalni turnir 'Adis Spahić' u znak sjećanja na preminulog člana ovog kluba.

Turnir će se održati u subotu u dvorani BK ''Mostar'', koja se nalazi u USRC ''Mithad Hujdur – Hujka'', u Sjevernom logoru. Nastupit će ponajbolji boksači iz 12 klubova iz Bosne i Hercegovine.

Od 12 sati počet će liga u uzrastu mlađih kadeta i kadeta, a uvodne borbe su na rasporedu od 14 do 17 sati. Službeni program počinje u 17 sati.

Domaći BK Mostar na ovom turniru će predstavljati pet boksači, među njima i najbolji boksači ovog kluba Elvir Šendro i Hamza Marić. Elvir Šendro će nastupati protiv vrlo opasnog boksača iz Zenica Ibrahima Handanovića.

''Velika nam je čast sudjelovati na ovom turniru, jer je Adis Spahić bio naš sportski prijatelj. Zadovoljan sam svojom formom i prije tri tjedna smo gostovali u Švedskoj gdje smo imali provjeru protiv kluba iz Stockholma. Tamo sam ostvario pobjedu, pa se nadam pobjedi i ovdje'', kazao je Elvir Šendro, inače aktualni prvak države.

Klub je pripremio nagrade za najborbeniji par, najboljeg boksača i najboljeg tehničara koje će izabrati treneri i selektori. Ovaj turnir ujedno je i provjera za reprezentativne nastupe.

Kopirati
Drag cursor here to close