Kino Borak

U Širokom Brijegu održana ''Cheerleading večer''

Sport / Flash | 18. 06. 2017. u 19:24 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju navečer je u širokobriješkom kinu Borak održana prva ''Cheerleading večer'' u organizaciji Hrvatskog cheerleading kluba Široki. Uz domaćine, publici su se predstavili i HCK Posušje, HCK Grude te HCK Ljubuški.

''Povod organiziranja 'Cheerleading večeri' je želja HCK Široki da cheerleading malo više promoviramo u našem gradu. Iako bez nas ne prolazi ni jedan važan sportski događaj, ipak dio grada uopće nije upoznat s cheerleading sportom niti pojmom da u gradu postoje višestruki državni prvaci, ruropski brončani i jedanaesti sa Svjetskog prvenstva iz Amerike, ali i na samim nastupima se ne izvode nastupi koji se zapravo izvode na cheerleading prvenstvima'', izjavila je za Bljesak.info predsjednica i trenerica HCK Široki Nikolina Čolak.


(Nikolina Čolak)

Uoči samog programa iz kluba su gradonačelniku Širokog Brijega uručili zahvalnicu, a u njegovo ime preuzeo ju je Toni Galić, viši stručni suradnik za odnose s javnošću u Uredu gradonačelnika. Također, počasnim članom HCK Široki postao je ravnatelj Gimnazije fra Dominika Mandića Miroslav Bošnjak.

Cheerleading, najmlađi olimpijski sport, uvršten je u program ''Briješka zvona'' - cjelogodišnje kulturno-sportsko-zabavne manifestacije Grada Širokog Brijega, a večer je prvotno planirana za održavanje na Trgu širokobrijeških žrtava, no timske koreografije nije moguće izvesti na maloj pozornici u središtu grada pa je događaj prebačen u kino Borak.

''Ovo je prva takva manifestacija i pokušat ćemo u budućnosti da to postane i tradicija'', zaključila je Čolak.

Kopirati
Drag cursor here to close