IPA ŽZH

U Širokom Brijegu održan Međunarodni turnir u preciznom streljaštvu

Sport / Flash | 03. 09. 2016. u 14:02 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je u Širokom Brijegu, povodom Dana policije, održan treći Međunarodni turnir u preciznom streljaštvu za žene i muškarce u organizaciji Regionalnog kluba IPA ŽZH.

Oko 80 strijelaca iz 25 ekipa natjecalo se od 12.00 do 17.00 sati na strelištu Streljačkog kluba ''Alfa'' na Visokoj Glavici. Po prvi put na turniru su nastupili strijelci iz Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) i članovi IPA-e Stuttgart.

Na turniru su sudjelovali: IPA Stuttgart, IPA Crna Gora, IPA Splitsko-dalmatinska, IPA Zagreb, IPA Herceg-bosanske županije, IPA Bijeljina, IPA Sarajevo, IPA Tuzla, Postrojba za potporu MUP-a HBŽ i PP Imotski.

Također, sudjelovale su ekipe zaštitarske tvrtke Delta security, Shot d.o.o. Zenica, Agencija za školovanje i stručno usavršavanje kadrova Mostar, kao i članovi specijalne policije SIPA, PGP Gorica, Sudska policija – odjel ŽZH, Specijalna policija MUP-a ŽZH, MUP ŽZH, PU Grude, PU Posušje, PU Široki Brijeg, PU Ljubuški i domaćini IPA ŽZH.

Uz Međunarodni turnir, održano je i natjecanje ustrojstvenih jedinica MUP-a ŽZH (PU Grude, Ljubuški, Posušje, Široki Brijeg, specijalna policija MUP-a ŽZH i MUP ŽZH sjedište).

Organizatori su za sve sudionike natjecanja osigurali prigodne i vrijedne poklone, kao i zahvalnice za sudjelovanje. I ove godine, glavna nagrada turnira je pištolj HS PRODUKT-a, XDM- 9.

Proglašenje pobjednika te dodjela poklona i zahvalnica održat će se u večernjim satima u restoranu Kiwi u Ružićima kod Gruda.

Kopirati
Drag cursor here to close