Hrvatska

U prometnoj nesreći poginuo nogometaš

Preminuo je igrač koji je svoju nogometnu karijeru započeo u mlađim kategorijama Nogometnog kluba Croatia da bi se nakon toga vratio u svoje rodne Budrovce.
Sport / Flash | 28. 02. 2019. u 17:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Igor Kedačić

U četvrtak ujutro je u prometnoj nesreći u Budrovcima u Hrvatskoj poginuo Igor Kedačić (31), nogometaš Ratara iz Piškorevaca.

Preminuo je igrač koji je svoju nogometnu karijeru započeo u mlađim kategorijama Nogometnog kluba Croatia da bi se nakon toga vratio u svoje rodne Budrovce, gdje je dugi niz godina igrao u županijskom drugoligašu Slavoniji, javlja Index.hr.

Portal Sportalo piše da je Kedačić bio pouzdan, vrijedan, uvijek na treningu, spreman pomoći svakom suigraču, vedra duha, spreman na šalu, često i na svoj račun. Tako ga opisuju suigrači s kojima je svih ovih godina dijelio svlačionicu. Posljednji klub za koji je nastupao je Ratar iz Piškorevaca, a ondje je bio jedna od važnih poluga i nositelj igre.

Kao zaposlenik vrpoljačkoga poduzeća Runolist d.o.o. bio je izuzetno cijenjen. Njegov gazda opisao ga je riječima:

''On je bio radnik kakvoga može poželjeti svaki poslodavac. Vrijedan, pouzdan i uvijek prisutan tamo gdje ga trebaš. Igor se nikada nije znao niti namrštiti, a njegov vedar duh i smisao za humor svima nama će itekako nedostajati.''

Sprovod Igora Kedačića bit će u petak, 1. ožujka, u 15:00 sati na mjesnom groblju u Budrovcima, prenio je Index.

Kopirati
Drag cursor here to close