Teniski turnir

Sve je spremno za "Sarajevski kiseljak open 2017."

Sport / Flash | 31. 05. 2017. u 06:24 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oči bh. ljubitelja tenisa sljedećega će tjedna biti usmjerene na Kiseljak jer ovoga vikenda počinje 18. izdanje turnira "Sarajevski kiseljak open".

Riječ je o međunarodnom teniskom turniru, 18.po redu te osmom iz serije Futures, što znači da se osmu godinu zaredom igra po pravilima i pod okriljem Međunarodne teniske asocijacije, ITF, te boduje za ATP ljestvicu.

Turnir spada u kategoriju jednog od najjačih teniskih turnira koji se održavaju u Bosni i Hercegovini a sve ove godine ga organizira Teniski klub Elliptic uz podršku Općine Kiseljak. Ove godine, ukupan nagradni fond je sa 10 povećan na 15 000 dolara a organizatori kao i dosad očekuju desetine perspektivnih tenisača i cijeloga svijeta. Natjecateljski dio će trajati od 3. do 11. lipnja dok je otvorenje predviđeno 2.lipnja s početkom u 12 sati, u prostorijama Teniskog kluba Elliptic nakon kojega će se obaviti ždrijebanje za kvalifikacije, priopćili su organizatori.

Turnir će kao jedan od pokrovitelja otvoriti predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara dok su isti podržali i Općina Kiseljak, Federalno ministarstvo kulture i sporta, predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBIH Lidija Bradara, Ministarstvo obrazovanja, znanosti kulture i športa ŽSB te brojne tvrtke. Generalni pokrovitelj tunira je Sarajevski kiseljak.

Popis prijavljenih igrača možete pogledati na službenoj stranici ITF-a.

Kopirati
Drag cursor here to close