dugo očekivan meč

Stojnić protiv Jeffa Monsona u Zurichu

Sport / Flash | 19. 01. 2016. u 14:28 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji bh. MMA borac Denis Stojnić, prema trenutnim informacijama, iduću borbu trebao bi imati protiv Jeffa Monsona, a ona se dugo najavljivala i na European MMA Championshipsu u organizaciji HIT-FC.

Borba bi se trebala održati u Plus 5 Areni u Zurichu 28. svibnja ove godine.

Stojnić je u posljednjoj borbi u Švicarskoj pobijedio legendarnog Mighty Moa, a nedavno je otkazan njegov meč u Južnoj Koreji protiv Hyun-Man Myunga zbog ozljede lumbalnog dijela leđa.

U bogatoj karijeri Stojnić se imao priliku boriti i pod okriljem UFC-a, a jedan od mečeva je bio protiv Amerikanca Caina Velasqueza. Podsjetimo ''The Menace'', kako je Stojnićev nadimak, se premijerno u UFC-u pojavio 7. veljače 2009. godine kada je poražen od Caina Velasqueza, koji je kasnije postao prvak u superteškoj kategoriji i dugo bio bez konkurencije.

- Koncentriran sam na HIT-FC gdje ću najvjerojatnije raditi borbu s Monsonom. Sredinom veljače idem u New York gdje ću potpisati ugovor sa svojim novim menadžerom Vladimirom Petrovićem i za moje buduće borbe i manifestacije bit će zadužen on osobno. Svoj tim sam pojačao sa nekoliko starih, ali i novih suradnika. Tako se mom timu priključio i Adi Kljaho, inače majstor japanske jiu-juitse – kaže Stojnić te dodaje:

- Na HIT-FC debitirat će i moj brat Dado, koji još uvijek ne zna ime protivnika. Ne znamo s kim će raditi meč. Menadžer HIT-FC kuće će odlučiti s kim će se Dado boriti – zaključio je Stojnić.

Kopirati
Drag cursor here to close