Šokirao javnost

Sramotan ispad Riberyja

''Je*em vaše majke, vaše bake i čitavo vaše porijeklo. Ništa ja vama ne dugujem, dugujem svoj uspjeh isključivo Bogu, sebi i onima koji su vjerovali u mene'', bjesnio je Ribery na svoje fanove na Instagramu.
Sport / Flash | 06. 01. 2019. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tek što su se stvari počele poboljšavati za Bayern München i hrvatskog stručnjaka Niku Kovača na čelu bavarskog giganta, vječito kontroverzni Franck Ribery uzdrmao je nogometnu javnost!

Ribery je u petak navečer večerao u poznatom restoranu u Dubaiju kod Nusreta Gokcea, poznatijeg kao "Salt Bae". Krilni napadač Bayerna tamo je bio sa suprugom Wahibom, a naručili su odrezak umočen u 24-karatno zlato u iznosu od 1200 eura.

Kao i jedan od brojnih gostiju restorana "Nusr-Et", i Ribery se svojim odreskom pohvalio na društvenim mrežama. No, tamo je naišao na brojne kritike navijača, koji su mu zamjerili rastrošan način života, pišu 24sata.hr.

Ribery im je poslao skandaloznu poruku.

''U 2019. godini supruga i ja se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, mrziteljima, svima onima koji su nastali iz probušenog kondoma. Je*em vaše majke, vaše bake i čitavo vaše porijeklo. Ništa ja vama ne dugujem, dugujem svoj uspjeh isključivo Bogu, sebi i onima koji su vjerovali u mene. Svi vi ostali samo ste kamenčić u mojoj čarapi'', poručio im je bivši francuski reprezentativac.

Zatim su se on i njegova supruga Wahiba obratili novinarima.

''Svim pseudonovinarima koji su me kritizirali (samo da prokomentiram posljednji primjer - usuđuju se prozivati me zbog onoga što jedem za svoj novac) poručujem: 'Zašto niste pisali o meni kad sam donirao velik novac (a odgojen sam da dijelim novac potrebitima)?' Ne, vi radije pišete o mojem obiteljskom odmoru, promatrate sve što radim, što jedem itd. Da, uvijek ste tu radi takvih banalnosti'', ljutit je bio Ribery.

Njemački novinari su se odmah nakon incidenta obratili i šefu struke Bayerna. Niko Kovač prokomentirao je cijelu situaciju za Bild.

''Može li mi itko pokazati tu snimku?'', šokiran je i očigledno nepripremljen bio Kovač, a zatim je rekao:

''Svatko odlučuje za sebe. To je demokratski. Ne smijemo odmah osuđivati. Uvijek treba poći od sebe, a zatim gledati druge, ako uopće i treba gledati druge'', Kovač je stao u obranu Riberyja, prenijele su 24sata.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close