300 mališana se natječe

Počele Sportske igre mladih u Mostaru

Danas su u Mostaru počele osme po redu sportske igre mladih. Na ovom natjecanju se okupi više od 300 mališana koji se natječu u različitim sportskim discplinama te se igraju i druže.
Sport / Flash | 20. 06. 2018. u 12:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koncept samih igara jeste da su potpuno besplatne za sve sudionike, a organizator se trudi da svi ono koji pobijede dođu besplatno na petodnevno finalno natjecanje u Sarajevu gdje će predstavljati svoj grad i natjecati se s mališanima iz ostala 33 grada. Svi oni koji budu pobjedili na finalnom natjecanju u Sarajevu odlaze potpuno besplatno na Međunarodno natjecanje mladih u Splitu.

"Danas u Mostaru će djevojčice i dječaci igrati nogomet,košarku i rukomet u dvije starosne kategorije te odbojku. Finalno natjecanje u Sarajevu održati će se od 7. do 11. srpnja, a mališani koji pobjede danas u Mostaru predstavljat će svoj grad u Sarajevu, a ukoliko pobijede na finalnom natjecanju imat će priliku predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom natjecanju mladih", kazala je Ena Jažić, PR menadžerica Sportskih igara mladih.

Foto: Sportske igre mladih  / Sportske igre mladih u Mostaru 

Hasan Šišić, predsjednik Sportskog saveza grada Mostara također je prisustvovao otvaranju Sportskih igara mladih,a tom prilikom kazao je kako ove igre imaju veliki značaj za male sportaše u Mostaru.

Foto: Sportske igre mladih  / Sportske igre mladih u Mostaru 

"Ovo je nešto što treba pozdraviti i zahvaliti ljudima. Okupiti ovoliku djecu svih nacionalnosti, svih struktura, treba skinuti kapu svima koji su uključeni u ovaj projekat. Mi smo prezadovoljni i nastavit ćemo podržavati ovaj projekt i biti partner koji će pomagati što god bude trebalo", kazao je Hasan Šišić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close