DFA

Sport Talent na pragu neviđenog poduhvata

Kako sada stvari stoje mostarska UŠS Sport Talent je na najboljem putu da uradi ono što nikome prije nije pošlo za rukom.
Sport / Flash | 09. 03. 2020. u 12:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natjecanje u DFA (Dječija Fudbalska Asocijacija) ligi polako ali sigurno privodi se kraju. Kako sada stvari stoje mostarska UŠS Sport Talent je na najboljem putu da uradi ono što nikome prije nije pošlo za rukom.

Dječaci rođeni 2008. godište proteklog vikenda su se pridružili 2011. godištu. Oni su, kao i "11-ke" osigurali naslov prvaka za regiju Mostar i sigurni su putnici na završnicu u Sarajevo krajem travnja.

Na najboljem putu da urade to isto su i dječaci iz generacije 2009 koji su jučer uvjerljivo savladali vršnjake i najveće konkurente, male nogometaše iz ŠN Limači Čapljina, a kasnije su jednako uvjerljivo nadigrali i HŠK Zrinjski (plavi). Na šest kola prije kraja Sport Talent ima 8 bodova viška i teško da će propustiti ovu prednost.

Jako slična situacija je i s generacijom 2010. koja iako nije igrala ovaj vikend također ima sigurnu prednost nad pratnjom te će ih samo čudo odvojiti od naslova prvaka. Kada se uzme da su mali igrači 2012. godišta na kraju zauzeli 2. mjesto iza trebinjskog Leostarsa, Sport Talent je u velikoj prilici da na završnicu u Sarajevo otputuje s četiri generacije što je najnoviji u nizu dokaza da se u nogometnoj sekciji ove univerzalne škole sporta radi na zaista vrhunski način.

Kopirati
Drag cursor here to close