trenerske glave

Spahićev i Halilovićev trener u ljutnji prekinuo presicu

Sport / Flash | 18. 09. 2016. u 10:10 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekad prvak Europe, njemački najdugovječniji bundesligaš HSV, u zadnje vrijeme jedva je uspijevao ostati prvoligašem, uglavnom uz pomoć pojasa za spašavanje.

Ove sezone momčad trenera Brune Labbadije također je katastrofalno krenula u bundesligaško natjecanje.

Momčad u kojoj igraju Emir Spahić i Alen Halilović jučer je na svome terenu potopljena u srazu s novim ligašem Leipzigom. Bilo je glatkih 0:4 u korist 'Istočnih Nijemaca'. HSV je nakon tri kola na 16 mjestu tabele sa samo jednim osvojenim bodom, s izgledima da nakon današnjih utakmica potone i za jedno mjesto niže.

Na tiskovnoj konferenciji nakon domaćeg poraza Labbadia je posebno bio iritiran pitanjima novinara televizijske kuće Sky, te je na koncu prekinuo i napustio konferenciju.

Naime, novinar ove TV kuće pitao je trenera HSV-a očekuje li da će analiza dosadašnjeg učinka kluba ići u pravcu rasprave o njegovoj osobnoj budućnosti, na što je Labbadia uzvratio kako novinari danas znaju samo tražiti nečiju glavu, a tek je, zaboga, odigrano treće kolo.

Novinar je i dalje ostao pri svome stavu kako se stječe dojam da ukupna situacija ukazuje kako bi pitanje trenera moglo doći na dnevni red uprave kluba, što je Labbadiju samo još više nerviralo, te je nakon još jednog postavljenog pitanja samo kratko odgovorio i u ljutnji napustio presicu.

Novinar Skyja je kasnije kazao kako on iznimno cijeni Labbadiju, ali kako ova situacija opravdava takvo pitanje, te ga je iz tog razloga i postavio.

Inače, na jučerašnjoj utakmici u Hamburgu, bh. reprezentativac Emir Spahić odigrao je čitavu utakmicu, srpski reprezentativac Filip Kostić igrao je do 83. minute, dok je hrvatski mladi reprezentativac Alen Halilović u 70. minuti ušao u igru umjesto Hunta.

Golove za RB Leipzig postigli su Werner (2), Selke i Forsberg.

Kopirati
Drag cursor here to close