Graditeljske vrijednosti

Spahić: Mostar treba iskoračiti iz 12,5-metarskog u olimpijski bazen

Sport / Flash | 31. 07. 2016. u 17:20 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Mostar treba iskoračiti iz 12,5-metarskog, austrougarskog bazena na Musali u olimpijski bazen", rekao je predsjednik Građanske demokratske stranke (GDS) BiH Ibrahim Spahić, koji danas boravi u posjeti Mostaru.

Tijekom susreta s građanima istaknuo je da Mostar ima ljudske, duhovne, prirodne i graditeljske vrijednosti koje povezuju taj grad s kulturama i civilizacijama svijeta.

Spahić je razgovarao s Marinom Balić, trenericom plivačkog kluba Velež, koja je prije petnaest godina obnovila rad kluba, a deset godina je bila trener Amine Kajtaz, višestruke prvakinje i rekorderke BiH, priopćeno je iz Press službe GDS-a.

''Današnja 450. mostarska lasta sa Starog mosta i odlazak Amine Kajtaz sa reprezentacijom BiH na Olimpijadu u Brazilu potvrda je najvećih dostignuća sportaša, ali i Grada u kojem su mladi talentirani sportaši i hrabri skakači odrastali'', istaknula je Balić.

Ponosna je na Aminu i njene kolegice i kolege, ali naglašava da su potrebni mnogo bolji uvjeti za rad.

Spahić je naglasio da Grad koji ima vrijednosti treba imati i suvremeni plivački bazen i sportski centar.

''Tako je i s privredom i poljoprivredom, turizmom i starim zanatima jer je Mostar neiscrpan izvor i inspiracije za sve, ne samo u Hercegovini i našoj zemlji već i za Europu i svijet. Udružimo se svi da Mostar dobije zasluženo mjesto u planovima razvoja i investicija u BiH i da se konačno riješi kriza socijalnog i političkog organiziranja Grada Mostara'', kazao je Spahić.

Kopirati
Drag cursor here to close