PR stručnjak

Slavica Pecikoza časnica za medije na Prvenstvu u Rusiji

Pecikoza je ujedno prva i jedina predstavnica BiH koja je istovremeno FIFA i UEFA medija časnik, te je u proteklom razdoblju radila na najprestižnijim natjecanjima u organizaciji Europske i Svjetske nogometne asocijacije.
Sport / Flash | 12. 06. 2018. u 13:38 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Slavica Pecikoza

Viša stručna suradnica za PR Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, Slavica Pecikoza, na predstojećem Svjetskom prvenstvu, koje će se od 14. lipnja do 15. srpnja održati u Rusiji, obavljat će dužnost FIFA medija časnice. 

Pecikoza je ujedno prva i jedina predstavnica BiH koja je istovremeno FIFA i UEFA medija časnik, te je u proteklom razdoblju radila na najprestižnijim natjecanjima u organizaciji Europske i Svjetske nogometne asocijacije. 

''Privilegija je i čast biti FIFA medija oficir na Svjetskom prvenstvu. Ovo je zaista veliko priznanje za moj dosadašnji rad, zbog čega sam zahvalna kolegama u FIFA-i koji su me izabrali, ali i svima u Savezu koji su me podržavali. Istovremeno, povjerenje koje sam dobila, donosi i veliku odgovornost, ali to je još jedan izazov kojem se izuzetno radujem'', rekla je Pecikoza za službenu stranicu Saveza. 

Za nju je ovo treće Svjetsko prvenstvo na kojem će imati priliku  da najveću svjetsku smotru nogometa sagleda iz tri različita ugla, novinarskog, tim press časnika i sada FIFA medija časnika.

Kopirati
Drag cursor here to close