Početak priprema

Slaven Musa izvršio prozivku igrača GOŠK-a

Sport / Flash | 15. 06. 2017. u 17:02 Z.D:

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši GOŠK-a okupili su se u četvrtak na prozivci koju je održao novi trener, povratnik na klupu GOŠK-a, Slaven Musa.

Musa kaže da su prvi dojmovi uvijek dobri, i da se u Gabeli uvijek lijepo osjeća.

''Imamo za početak tri treninga - srijeda, četvrtak i petak, praktično tri uvodna treninga da vidimo stanje što, gdje, kako i onda ćemo možda od sljedećeg tjedna početi ubacivati po dva treninga dnevno. Specifično je jer je bila izuzetno kratka pauza, 10 dana praktično se igrači nisu mogli ni odmoriti. klasične pripreme ne mogu i neće biti, ovdje će biti razmišljanje o nekim tehničkim i taktičkim stvarima'', ističe Musa u izjavi za Bljesak.info.

Za 24. lipnja zakazana je utakmica sa Zrinjskim.


Slaven Musa na prozivci u Gabeli (Foto: Bljesak.info)

''Svaki dan moramo raditi na fizici, to će biti kombinacija vježbi snage i trčanja i naravno igre, moramo vidjeti za što su igrači sposobni. Moramo vidjeti što oni mogu, kako mogu, svaki trener donosi nešto sa sobom novo, tako da ovo što je bilo dobro sigurno je bilo dosta stvari dobrih tako da ćemo to pokušati zadržati, nadograditi pogotovo neke taktičke stvari... Ja se moram ovdje upoznati sa određenom kvalitetom igrača, ima tu i nekih novih igrača, neke već odavno znam tako da ja ne vjerujem da će biti nekih velikih problema u radu'', kategoričan je Musa.

Kaže kako postoji i opcija da negdje odu i na pripreme, ali u ovom razdoblju je najbitnije da imaju teren, odnosno da imaju gdje raditi.

''Ako bi mi otišli tek tako, reda radi što se kaže, ako nemamo uvjete za rad onda se to ne isplati raditi, tako da ovdje imamo dosta dobre uvjete za rad, ali svakako da ćemo u tijeku sljedećeg tjedna s predsjednikom i direktorom, sa ljudima iz uprave usuglasiti, da vidimo kakve su mogućnosti i što je najbolje napraviti'', dodaje Musa.

Dodaje kako praktički imaju malo manje od šest tjedana za pripreme.


Stručni stožer na prozivci GOŠK-a (Foto: Bljesak.info)

''Nama tu treba minimalno šest do sedam utakmica da snimimo pravo stanje, da vidimo što i kako, možda u odnosu na ostale ekipe i na Premijer ligu ovdje su momci tjedan dana kasnije završili, imali su i dosta utakmica. Vrijedno je spomena da je 13-14 igrača u GOŠK-u izvuklo drugu polusezonu, imaju dosta utakmica iza sebe, ali treba nam sigurno šest-sedam utakmica za one stvari što smo mi zamislili, da one stvari što treniramo na treningu da prenesemo na teren i da uđemo spremi u prvenstvo'', odgovora Musa na upit novinara portala Bljesak.info o broju pripreminih utakmica.

Na konstataciju kako je optimističan kada se radi o cilju za ovu sezonu, a to je opstanak u ligi, kaže da je cilj svakako za početak opstanak u ligi.

''Ja stvarno dosta dobro poznajem tu situaciju i kvalitet igrača i ekipa u Premijer ligi tako da ja stvarno ne sumnjam uz jedan normalan rad i kvalitet igrača, sigurno će nam trebati par pojačanja na nekim pozicijama za koja mi odlučimo gdje će nam trebati. Uvjeren sam da možemo napraviti dobar rezultat, naravno trebat će tu malo i sreće, ali vjerujem da ćemo ju mi zaslužiti!'', zaključuje razgovor za Bljesak.info trener GOŠK-a Slaven Musa, kojemu će u Gabeli asistirati Dario Zadro.

Inače, na prozivci su se okupila 24 igrača, koje je pozdravio predsjednik kluba Lujo Ilić, koji je istaknuo kako je pred GOŠK-om iznimno važna sezona, ali da očekuje od igrača da od sebe daju sto posto kako bi bili dobar takmac u najvišem rangu bh. nogometnog natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close