10 zlata

SKK Neretva ostvario povijesni uspjeh

Sport / Flash | 14. 09. 2015. u 10:21 R. I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sveučilišni karate kluba Neretva ostvario je povijesni uspjeh za klub na 22. državnom karate prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore, koje je održano 12. i 13. rujna u Bihaću.

Na državnom prvenstvu nastupalo je 15 natjecatelja iz karate kluba Neretva, koji su osvojili 10 zlatnih i jednu brončanu medalju. Prvog dana nastupali su juniori i juniorke od kojih su zlatne medalje osvojili Katarina Sušac, Matea Noah Medić i Marin Brkić.

Drugog dana nastupali su kadeti i mlađi seniori, te je također zabilježen veliki uspjeh. Osvojeno je čak sedam zlatnih medalja i jedna brončana. Zlatne medalje osvojili su Veselko Brkić, Ivona Ćavar, Delfina Tadić, Luka Bonca, Iris Ćoric, Goran Hrkać i Katarina Sušac, dok je brončanu medalju osvojila Stela Brkić.

S ovim rezultatima Sveučilišni karate klub Neretva zauzeo je prvo mjesto u ukupnom poretku na 22. državnom prvenstvu. Prvaci države su osigurali nastup na Svjetskom prvenstvu, koje će se održati u Indoneziji u studenom ove godine.

Iz kluba se zahvaljuju trenerima i svim članovima kluba, bez kojih ne bi bilo moguće ostvariti ovaj povijesni rezultat za klub.

Kopirati
Drag cursor here to close