Pobjednici Kupa Herceg-Bosne

Širokobriješki šahisti na prijamu kod gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća

Članove Šahovskog kluba i osvajače 24. Kupa Herceg-Bosne predvodili su predsjednik kluba Blago Vukoja i predsjednik Šahovskog saveza Herceg-Bosne Željko Bogut.
Sport / Flash | 03. 05. 2019. u 16:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Širokog Brijega Vinko Topić upriličili su u dvorani Gradskog vijeća prijam za članove Šahovskog kluba Široki Brijeg.

Članove Šahovskog kluba i osvajače 24. Kupa Herceg-Bosne predvodili su predsjednik kluba Blago Vukoja i predsjednik Šahovskog saveza Herceg-Bosne Željko Bogut.

Predsjednik kluba Blago Vukoja zahvalio se na podršci koju Grad Široki Brijeg pruža klubu. Gradonačelnik Kraljević i predsjednik Topić čestitali su članovima kluba na osvojenoj titulu uz iskazanu spremnost za daljnju podršku u razvoju kluba.

Svi su se složili kako je mladost koja je u klubu siguran korak za budućnost i uspjeh Šahovskog kluba Široki Brijeg.

Podsjetimo kako je Šahovski klub Široki Brijeg pobjednik je 24. Kup natjecanja za seniore Šahovskog saveza Herceg-Bosne. Natjecanje je odigranu u organizaciji Šahovskog saveza HB, u hotelu Zenit u Neumu od 26. do 28. travnja ove godine. Za ekipu Širokog Brijega su nastupili: IM Željko Bogut, IM Ivan Galić, Ivan Sesar, Jure Matijević, Dario Sesar i Mladen Mikulić. Nastupilo je 11 klubova koji su odigrali po švicarskom sustavu u pet kola s tempom igre jedan sat po igraču, uz primjenu pravila FIDE.

Također, najmlađi članovi ostvarili su odlične rezultate na 18. kadetskom prvenstvu koje se igralo istovremeno.

Kopirati
Drag cursor here to close