Prijem za HCK Široki

Širokobriješki gradonačelnik ugostio cheerleadersice i dobio medalju

Uspjesi ovog sportskog kolektiva također su jedan od dokaza koji potvrđuje tezu Širokog Brijega kao sportskog grada.
Sport / Flash | 28. 03. 2018. u 11:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević u srijedu je upriličio prijem za članove Hrvatskog cheerleading kluba Široki predvođene trenericom Nikolinom Čolak.

Razlog prijema i posjete su odlični rezultati na 8. Cheerleading prvenstvu Bosne i Hercegovine na kojem je HCK Široki osvojio All Star titulu - titulu sve ukupnog pobjednika cheerleading prvenstva. Ovo je Širokom šesta titula prvaka Bosne i Hercegovine od mogućih osam. Također, Široki se natjecao u 25 disciplina od čega je osvojio 14 zlatnih medalja, 6 srebrnih medalja, 4 bronce i jedno pet mjesto.

Prijemu je nazočio i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić. Gradonačelnik Kraljević je ovom prilikom čestitao svim članovima na zapaženom uspjehu, poželjevši im puno uspjeha i sreće u budućem radu. Između ostalog pružio im je punu podršku za njihovo djelovanje. Kao zahvalu, članica HCK Široki uručila je gradonačelniku Miri Kraljeviću medalju.

Uspjesi ovog sportskog kolektiva također su jedan od dokaza koji potvrđuje tezu Širokog Brijega kao sportskog grada, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika.

 

Kopirati
Drag cursor here to close