fojnica open

Šest zlata za Cro Star u Fojnici

Sport / Flash | 05. 06. 2016. u 21:29 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je u Fojnici održan tradicionalni taekwondo turnir Fojnica Open 2016., na kojem je ove godine sudjelovalo 254 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine.

Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, ostvario je zapažen rezultat na ovom turniru. Osvojeno je 17 medalja i četiri pehara u dvije discipline (borbe i kick).

Šest zlatnih medalja: Ivo Planinić, Jana Zubonja, Josip Bevanda, Nika Šunjić, Tomislav Tošić i Viktoria Penavić.
Četiri srebrne medalje: Andrej Matić, Dominik Granić, a Mihaela Čolaković je osvojila 2 srebra.
Sedam brončanih medalja: Dominik Čolaković, Fran Miloš, Luka Penavić, Una Damjanović, Viktoria Penavić a Vanesa Matić je osvojila 2 bronce.

Josip Bevanda je osvojio je zlatnu medalje s tri izvrsno odrađene borbe, a dobio je i pehar za najboljeg vrtićanca turnira.

Vrtićanci i vrtićanke su osvojili pehar za ekipno 1. mjesto. U kicku je osvojen pehar za ekipno 3. mjesto, dok je u sveukupnom zbroju rezultata borbi i kicka mostarski Cro Star zauzeo 2. mjesto.

''Cijela ekipa je odradila odličan posao, i svi zaslužuju veliku pohvalu za svoj nastup. Naši vrtićanci i vrtićanke su prvi gdje god dođemo, i vidljiv im je napredak iz turnira u turnir. No, posebno bih još pohvalila dvoje natjecatelja, a to su Tomislav Tošić i Jana Zubonja, koji iz Čapljine putuju svaki dan i treniraju kod nas u Cro Staru. Svaka čast i roditeljima i djeci na upornosti, i lijepo je kad se trud isplati. Oboje su u Fojnici osvojili zlato'', kazala je trenerica kluba Klaudia Marić.

Turnir je održan na tri borilišta s elektronskom opremom Daedo. Treneri su bili Klaudia Marić i Damir Šunjić, a iz Cro Stara su sudili Miran Đorđevski (sudac 1. klase) i Vlatka Živkušić (sutkinja 3. klase).

Kopirati
Drag cursor here to close