Prostorije

Šahisti Mostara dobili bolje uvjete za rad

Sport / Flash | 24. 05. 2017. u 12:57 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle subote, Šahovski klub 'Mostar' je svečano otvorio svoje nove prostorije na adresi Maršala Tita br. 89, nedaleko od nekadašnje Robne kuće 'Razvitak'.

Rekonstrukcija prostorija je projekt koji traje već nekoliko godina, a klub je prostorije na korištenje dobio od Grada Mostara.

Nove prostorije je otvorio gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, koji je odigrao prvi potez, a prigodne govore su ovim povodom održali predsjednik Šahovskog kluba 'Mostar' Sead Zekić, predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić, te gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić.

U povodu otvaranja novih prostorija, organiziran je i šahovski turnir koji su svojim učešćem uveličala čak tri velemajstora, i to Dragan Kosić iz Crne Gore, te Bojan Kurajica i Emir Dizdarević iz Bosne i Hercegovine, koji su na kraju zauzeli prvo, drugo i četvrto mjesto, dok je treće mjesto zauzeo Vitomir Arapović.

Još su nagrađeni Alija Začinović, Atif Dumpor, Srđan Zlobec i Almir Mataradžić. Najbolji omladinac na turniru je bio Mateo Jelčić, a najbolje plasirani član Š.K. 'Mostar' Ramiz Trčalo.

Kopirati
Drag cursor here to close