Sunčana strana FBiH

''S ulice u prirodu'': Utrka na Trimuši

Start obje utrke, prve u 13 sati za odrasle i druge u 14 sati za najmlađe uzraste je u nedjelju, 18. studenog, kod igrališta (betonski teren) na Trim stazi.
Sport / Flash | 15. 11. 2018. u 10:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Trčanje u prirodi -

Foto: Ilustracija / Trčanje u prirodi

Rekreativna utrka 5K – S ulice u prirodu (''From the street to the nature'') naziv je utrke, koja će biti priređena predstojećeg vikenda u Mostaru, kao posljednji ovogodišnji program uspješnog projekta Sunčana strana Federacije BiH.

Turisti i građani, seniori, ali i oni najmlađi, još jedan predivan jesenski dan, moći će iskoristiti za tjelesnu aktivnost na najljepšim prirodnim lokacijama grada, priopćeno je.

Start obje utrke, prve u 13 sati za odrasle i druge u 14 sati za najmlađe uzraste je u nedjelju, 18. studenog, kod igrališta (betonski teren) na Trim stazi.

Prijavljeni sudionici trebaju doći sportski odjeveni u 12.30 sati. Napominjemo kako su prijave obvezne i obavljaju se putem e-mail adrese [email protected] do petka, 16.11. do 16 sati.

Za najuspješnije sudionike utrke osigurane su sljedeće nagrade: 1. mjesto - tablet, 2. mjesto - poklon paket Eroneta i 3. mjesto - poklon paket Oriflamea.

Za djecu, odnosno za tri najuspješnija natjecatelja bit će uručeni pehari i slatki paketi.

Program realizira Udruga Univerzalna sportska škola Sport talent u suradnji s Agencijom PRimera, a u sklopu projekta SSFBiH, kojeg sufinancira Federalno ministarstvo okoliša i turizma.

Podsjetimo, tijekom desetoga mjeseca u ovoj godini, u sklopu projekta za razvoj turizma Sunčana strana Federacije BiH, priređen je niz zabavno-edukativnih sadržaja za turiste. Sve je započelo Dječjom smotrom folklora kulturno-umjetničkih društava, koja je izazvala veliko zanimanje turista za tradicionalne plesove i nošnje mladih članova ovih društava.

Kopirati
Drag cursor here to close