Nova ponuda na stolu

Roma ponudila Nainggolanu godišnji ugovor viši od četiri milijuna eura

Sport / Flash | 10. 06. 2017. u 09:02 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Roma ponudio je novi, bogatiji ugovor Radji Nainggolanu (29), prema kojem bi vezni nogometaš zarađivao preko četiri milijuna eura godišnje.

Kako navode talijanski mediji, pčekuje se da će belgijski reprezentativac uskoro potpisati ponuđeni novi ugovor, prenosi Agencija Anadolija.

Nainggolan je ovoga tjedna kazao da je “održao obećanje“ i da je ostao u Romi, usprkos unosnim ponudama koje je dobio od londonskih klubova Chelseaja i Arsenala.

Stoga mu Roma uzvraća novim poboljšanim ugovorom, koji mu je već ponuđen. U rimskom klubu se nadaju da će Nainggolan staviti potpis na produžetak suradnje, čime će mu sebi osigurati povišicu od više od milijun eura godišnje. Prema važećem ugovoru koji ima sa Romom, Belgijanac zarađuje oko tri milijuna eura po sezoni.

U rimskom klubu se nadaju da će novim ugovorom za Nainggolana odbiti mnoge interesente za ovog nogometaša, među kojima su Manchester United i Inter. Ukoliko potpiše ugovor belgijski veznjak u “vučici“ će ostati do ljeta 2021. godine, što će biti produženje od godinu dana u odnosu na sadašnji ugovor.

Nainggolan je u Romu došao 2014. godine iz Cagliarija, a prethodno je nastupao za Piacenzu u kojoj je prošao omladinsku školu. Za klub iz Rima odigrao je 160 natjecateljskih utakmica i postigao 28 golova.

Kopirati
Drag cursor here to close