Gavin Whyte

Reprezentativac Sjeverne Irske masturbirao na ulici

S njim u društvu bio je i njegov prijatelj koji se također zabavljao na isti način.
Sport / Flash | 15. 01. 2019. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni reprezentativac Sjeverne Irske Gavin Whyte (22) našao se pod policijskom istragom nakon što je snimljen kako u alkoholiziranom stanju masturbira na ulici prilikom noćnog izlaska.

S njim u društvu bio je i njegov prijatelj koji se također zabavljao na isti način pa je i protiv njega pokrenuta istraga. Obojici sad prijeti do šest mjeseci zatvora i 5.000 funta kazne.

U njegovom klubu, engleskom trećeligašu Oxford Unitedu su šokirani, baš kao i u reprezentaciji Sjeverne Irske, javlja Hina.

''Gavin je miran i pošten mladić. Ovo ponašanje mi je nespojivo s njegovim karakterom. Sasvim je jasno kako je previše popio, ali to nije nikakvo opravdanje. Njegovo ponašanje je pogrešno i klub će reagirati'', kazao je trener Oxford Uniteda Karl Robinson dodavši: ''Gavin je shrvan je zbog svega. On je divan mladić i nadam se kako će mu navijači oprostiti ovaj trenutak ludila''.

Reagirao je i izbornik sjevernoirske reprezentacije Michael O'Neill.

''Gavinove radnje su neprihvatljive i daleko su ispod standarda koje očekujemo od reprezentativaca Sjeverne Irske''.

Whyte je za Oxford United potpisao u srpnju prošle godine stigavši iz Crusadersa. Dva mjeseca kasnije mladi napadač je debitirao za reprezentaciju u susretu protiv Izraela u kojem je postigao pogodak 108 sekundi nakon što je ušao u igru, javila je Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close