radio RAC1 tvrdi

Real Madrid pokrenuo ofenzivu kako bi Barci 'ukrao' Dembéléa

Sport / Flash | 11. 08. 2017. u 22:21 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon jedne impresivne debitantske sezone u Borussiji Dortmund, Ousmane Dembélé na meti je dva najveća španjolska kluba.

Proteklih dana mnogi su objavili vijest kako je Barca sve dogovorila s igračem i njegovim klubom, ali negdje je očito zapelo.

Barcelona vidi mladog Francuza kao zamjenu za Neymara, a katalonski radio RAC1 došao je do informacije kako se i Real vraća u igru za Dembéléa.

Navodno je Blaugrana na putu da pojača svoju ponudu za mladog talenta, te su u torbu zapakirali 140 milijuna eura, računajući da će i Borussia malo popustiti (traže 150 milijuna), te da će ovaj posao konačno biti završen.

Međutim, Real Madrid ne sjedi prekriženih ruku nego se svim silama trudi nagovoriti 20-godišnjeg igrača da ipak sleti u Madrid, a ne u Barcelonu.

Katalonski radio tvrdi kako Dembélé više preferira Barcelonu, ali Real ima svoje adute u dobrim vezama Florentina Péreza s bivšim dugogodišnjim predsjednikom Borusije, Reinhardom Rauballom.

Špekuliraju da će Pérez, zahvaljujući dobrim poslovnim vezama s Rauballom, dobiti informaciju za koliko se Dembéléa može kupiti, odnosno na što će njegov sadašnji klub pristati.

Osim toga, Real je spreman pored zatražene svote novca ponuditi i neke igrače iz svojih redova koji bi prešli u Dortmund.

Kako je Barça u međuvremenu praktično odustala od kupovine Philippea Coutinha i Marca Verattija, zbog tvrdih stavova njihovih klubova, neuspjeh kod još jedne ciljane zvijezde bio bi uistinu totalni fijasko za klub ranga Barcelone.

U svakom slučaju, Dembélé je suspendiran zbog izbjegavanja treninga u četvrtak, a njemački mediji u petak su objavili kako je njegov prelazak u Barcelonu još samo formalna stvar.

Ako se pita Péreza, možda ipak nije sve tako.

Kopirati
Drag cursor here to close