'ko voli nek' izvoli

Real Madrid: Odštetna klauzula za Ceballosa pola milijarde eura!?

Sport / Flash | 15. 07. 2017. u 11:35 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S velikim, mnogi kažu i posve opravdanim očekivanjima da će se njihovo pojačanje iz Betisa dalje razviti i unaprijediti svoju igru ??i poboljšati se kao nogometaš, Real ne žele riskirati da im nogometni suparnici, pogotovo njihovi najveći rivali, FC Barcelona, ukradu Danija Ceballosa, ukoliko, kako se nadaju, postane istinska svjetska klasa.

Oni također žele ovom mladiću pokazati koliko ga cijene i vidjeti ga kao važan dio budućnosti u Bernabeu, piše AS, inače uz Marcu iznimno sklon kraljevskom klubu.

Kao što su mediji pisali, Real Madrid je s udvaranjem igraču Betisa iz Seville započeo u svibnju, ali je i Barcelona pokazala svoj veliki interes za ovog kreativnog veznjaka koji je na ovogodišnjem Uefa U-21 Europskom prvenstvu osvojio nagradu turnira za najboljeg igrača.

Kako bi ovaj posao dodatno osiguravao, Real Madrid si je dopustio da ga ovaj transfer košta nešto više od onoga što je Betis prvotno tražio - što je sigurno, sigurno...

Međutim, postavlja se pitanje što je kao odštetna klauzula uneseno u Ceballosov ugovor s novim klubom?

Čak i u svijetu ludih transfernih cijena, vjerojatnost da ovaj igrač promijeni klub u idućih šest godina iznimno je mala. Naime, onaj tko bi ga htio kupiti, morat će platiti 500 milijuna eura.

Vrijeme će pokazati može li igrač koji još nije proslavio svoj 21. rođendan ispuniti očekivanja koja se temelje na onome što je pokazao do danas.

Kopirati
Drag cursor here to close