Zidane vs Mourihno

Real i Manchester United otvaraju sezonu u američkoj Santa Clari

Sport / Flash | 23. 07. 2017. u 21:01 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večerašnji test Real Madrida protiv Manchester Uniteda bit će ujedno prilika da se predstavi novi projekt trenera Zinedine Zidanea, koji je do sada ostao bez Morate i Danila, a od pojačanja može se govoriti jedino o Ceballosu.

Teško je doduše u idućoj sezoni poboljšati ostvarenje iz prošle, s obzirom na dvostruku krunu prošle sezone, ali Los Blancosi ulaze s velikom motivacijom u utakmicu protiv Uniteda, koji se vratio u elitno europsko natjecanje.

Motivacija se ne temelji samo na prestižu u jednoj prijateljskoj utakmici, nego se radi i tome da ova dva kluba 8. kolovoza igraju za prvi ovosezonski trofej - Europski super kup.

Jose Mourinho ima svoje ciljeve za budućnost Red Devilsa, a Zinedine Zidane će u sezoni 2017/2018 pokušati osvojiti sve što se može osvojiti.

Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos nedostaju večeras u timu Reala, ali trener zna da nema puno vremena za uigravanje tima, te će sve raditi 'u hodu', jer uskoro im predstoje dva atraktivna dvoboja za prva dva naslova sezone.

Pored Europskog super kupa koji s Mancherste Unitedom igraju u Skopju, kolovoz im donosi i prvi El Clasico - španjolski Super kup.

Španjolski super igra se 13. i 16. kolovoza, prvo na Camp Nou, a uzvrat na Santiago Bernabeu.

Kopirati
Drag cursor here to close