kraj sezone?

Real do finala Lige prvaka bez Danija Carvajala

Sport / Flash | 03. 05. 2017. u 21:41 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Branič Reala iz Madrida Dani Carvajal napustio je zbog ozljede prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka između Reala i Atletica već na poluvremenu.

Potvrđeno je kako se radi o ozljedi tetive koljena.

Carvajal je nakon skoka za loptu u duelu sa Saúlom nezgodno doskočio, nakon čega je zatražio liječničku pomoć i više se nije vraćao na teren.

Ostaje mu nada da bi eventualno mogao zaigrati u finalu Lige prvaka, ukoliko Real prođe Atletico, nakon što je u prvoj utakmici pobijedio s uvjerljivih 3:0.

Ozljeda ovoga ranga zahtijeva oporavak od tri do četiri tjedna, potvrđeno je u klubu.

To znači da je izgubljen za uzvratnu utakmicu protiv gradskog rivala (10. svibnja), kao i za preostale utakmice La Lige (završetak 21. svibnja).

Do finala Lige prvaka 3. lipnja u Cardiffu trebao bi se oporaviti, a trener Zidane u međuvremenu će ga zamijeniti Nachom ili Danilom.

Zanimljivo je da u 12 utakmica ove sezone, u kojima je nedostajao Carvajal, Real nema gubitka bodova, čime je ekipa dokazala kako može igrati i bez ovog uistinu vrhunskog desnog braniča.

Nacho koji ga je najčešće mijenjao, nema niti jedne kardinalne pogreške u svojim nastupima, dok je situacija s Danilom, kao alternativom Carvajalu, dosta kompleksnija.

Kopirati
Drag cursor here to close