vraća se kući

PSG spreman ponuditi 70 milijuna eura za Pierre-Emericka Aubameyanga

Sport / Flash | 04. 05. 2017. u 14:19 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Paris Saint-Germain spreman je Borussiji Dortmund ponuditi 70 milijuna eura za Pierre-Emericka Aubameyanga, javili su njemački mediji.

Bild navodi kako se ovaj učinkoviti napadač u Parizu već susreo s Patrickom Kluivertom, sportskim direktorom PSG-a, te dogovorio dvostruko veću mjesečnu plaću od sadašnje.

Aubameyang je rođen u Francuskoj, ali igra za Gabon, zemlju svoga porijekla.

Ove sezone za Borussiju je postigao ukupno 35 golova.

PSG će Borussiji Dortmund poslati ponudu za Aubameyanga nakon finalne utakmice njemačkog kupa, koja je predviđena za 27. svibnja, a protivnik Borussiji bit će Eintracht Frankfurt.

Aubameyang bi u PSG-u trebao zarađivati 14 milijuna eura godišnje.

Gabonski internacionalac je više puta naglasio kako želi igrati za madridski Real, odnosno u Primeri, ali s obzirom da njegova obitelj živi u Parizu, povratak kući za takvu plaću ne čini se uopće lošom opcijom.


Radost nakon što su eliminirali Bayern iz njemačkog kupa: Pierre-Emerick Aubameyang, Ousmane Dembele i Alexander Isak

Pierre-Emerick Aubameyang ima još tri godine ugovora s Borussijom, ali neće biti nikakvih problema za odlazak, ukoliko netko dođe po njega s vrećom novca.

Druga je stvar kako će se ovaj igrač snaći u Paris Saint-Germainu, klubu koji je pun zvijezda. Dočim u Borussiji - Aubameyang je uistinu velika, ako ne i najveća zvijezda.

Na jednoj je strani povratak kući, odnosno bliže svojoj obitelji, a na drugoj strani rizik da budeš samo jedan od niza legionara u ovom klubu ''plaćenika''. Iz Bundeslige tamo su već Julian Draxler i Kevin Trapp, koji su i sami osjetili što znači konkurencija toliko igrača svjetske klase u jednome klubu.

Kopirati
Drag cursor here to close