Plaketa Europskog pokreta u BiH

Praštalo: Uspjeh Damira Belje je uspjeh svih nas

Damir Beljo dobio je plaketu Europskog pokreta
Sport / Flash | 14. 05. 2018. u 13:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Damir Beljo, poznati mostarski boksač primio je danas plaketu Europskog pokreta u BiH, za izuzetan doprinos razvoju sporta, tolerancije i regionalne suradnje.

Plaketu mu je uručio Predrag Praštalo, predsjednik Europskog pokreta u BiH.

''Velika mi je čast da smo danas bili u prilici da gospodinu Damiru Belji uručimo plaketu Europskog pokreta u BiH. Već 2016. godine i ranije Damir je bio prepoznat od Europskog pokreta u BiH, kada smo mu dodijelili priznanje 'Sportski ambasador BiH'. Ovo je druga prilika da mi podržavamo rad i angažman gospodina Belje'', rekao je za medije Praštalo, ističući kako je ovo velika stvar za BiH kako u sportskom tako i u društvenom životu.

''Svaki uspjeh sportaša u BiH je najbolja promidžba društva i države. Mi smo jednoglasno donijeli odluku da se ove godine plaketu damo Damiru Belji, koji je pozitivan primjer našeg društva. Bosni i Hercegovini prijeko trebaju pozitivni primjeri, a Damir je jedan od najboljih i uvijek ćemo mu pružati maksimalnu podršku, jer njegov uspjeh je uspjeh i svih nas u Bosni i Hercegovini'', rekao je Praštalo.

Damir Beljo se zahvalio Europskom pokretu u BiH i Praštalu na ovom vrijednom priznanju.

''Izuzetna mi je čast primiti ovo priznanje, hvala gospodinu Praštalu na lijepim riječima. Čast mi je što sam dobitnik ove plakete. Ja ću se potruditi da budem ustrajan svom cilju, te da dođem do njega kroz sport. I dalje ću pratiti angažmane Europskog pokreta i humanitarne akcije, a ostatak svog vremena posvetit ću pripremama za natjecanja i obitelj'', zaključio je Beljo.

Kopirati
Drag cursor here to close