Pero Kuterovac

Poznati hrvatski kondicijski trener održao seminar u Mostaru

Ovaj trener o kojemu je i CNN snimao reportažu, uspješan je jer je baš on trenirao brojne hrvatske sportaše, a koji su više puta osvajali medalje na natjecanjima poput Olimpijskih igara.
Sport / Flash | 14. 12. 2018. u 15:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najuspješnijih kondicijskih trenera u Hrvatskoj, Pero Kuterovac, održao je u petak seminar u Arena Sport centru u Mostaru.

Naime, ovaj trener o kojemu je i CNN snimao reportažu, uspješan je jer je baš on trenirao brojne hrvatske sportaše, a koji su više puta osvajali medalje na natjecanjima poput Olimpijskih igara.

Foto: PR / Seminar Pere Kuterovca u Mostaru

Na mostarskom seminaru održao je predavanja o dugoročnom planiranju i programiranju te usmjeravanju mladih sportaša, senzitivnim fazama razvoja sportaša, metodike razvoja jakosti, testiranja FMS postura, energetike , motorike i morfologije. Uz to trener je obradio i teme biokemijskom odgovoru organizma na trening, energetiku i fiziologiju te motivaciju i vođenje sporta.

Događaj je organiziran u suradnji sa Sveučilištem u Mostaru te je prvi dan seminara namijenjen studentima dok će u subotu predavanje biti namjenjeno trenerima.

Kopirati
Drag cursor here to close