Sport

Pozitivna ocjena za rad Nogometnog saveza BiH u 2012. godini

Sport / Flash | 09. 05. 2013. u 14:59 S.S.
Kopirati

Na redovnoj sjednici Skupštine Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, održanoj danas u Sarajevu, delegati su rad krovne kuće bh. nogometa u 2012. godini ocijenili uspješnim.

Konstatirano je da je Savez prvi put nakon dužeg vremena zabilježio pozitivno poslovanje, ostvarivši prihod u prošloj godini u iznosu 437.000 KM. Pored toga, Savez je u proteklom razdoblju ostvario i vidljive pomake u radu administracije.

Sjednici Skupštine prisustvoali su članovi Odbora za posredovanje i savjetovanje Ivan Osim, Duško Bajević i Sead Kajtaz, Muhamed Taa iz UEFA-inog odjela za nacionalne asocijacije, predstavnici entitetskih saveza, predstavnik Veleposlanstva SAD-a, te generalni tajnik Olimpijskog komiteta BiH.

Nakon trosatnog rada, 56 od ukupno 60 delegata jednoglasno je usvojilo izvještaje o radu i realizaciji financijskog plana za prošlu, te progam rada i financijski plan za tekuću godinu.

Na sjednici su, između ostalih, usvojene i odluke o izmjenama sistema natjecanja u ženskom i malom nogometu u BiH po kojim će se formirati jedinstvene lige u malom i ženskom nogometu od početka natjecateljske sezone 2013./14.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.