Stručno unapređivanje

Potpisana suradnja između HNK Tomislav i HNK Hajduk

Sport / Flash | 23. 06. 2017. u 18:10 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici Tomislava i Hajduka iz Splita u petak su u Tomislavgradu potpisali ugovor o poslovno-sportskoj suradnji.

Ugovor su potpisali predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos i predsjednik HNK Tomislav Ilija Bagarić.

Bagarić nije krio zadovoljstvo prilikom potpisivanja ugovora te je istaknuo kako imaju već šest nogometaša koji se nalaze u Hajduku prepoznati kao veliki potencijal s ovih područja.

''Želimo se stručno unaprijediti, plan je sigurno vezati se za veliki klub što Hajduk sigurno jeste. Vidimo jedan veliki prostor za napredak. Ono što mi se svidjelo je da naša djeca ostanu ovdje i obrazuju se po planu i programu. Za nas je ovo velika priča, a mi ćemo nastojati što bolji proizvod ponuditi Hajduku koji nam može pružiti podlogu da nam pruži pomoć tamo gdje smo nam je potrebno'', istaknuo je Bagarić.

''Drago mi je da mogu biti dio ovog povijesnog trenutka. Ovo je samo formalizacija onog što radimo, suradnja je već odavno počela. Sretan sam da možemo nastaviti u smjeru još boljeg odnosa i pojačavanja suradnje, a Hajduk će Tomislavu pružiti maksimalnu podršku. Želimo pomoći da se igrači razvijaju u Hercegovini, a ne samo kod nas, želimo stručno i sportski usavršavati kvalitetan kadar i dati podršku djeci da se što bolje i kvalitetnije razvijaju'', kazao je Koš.

Kopirati
Drag cursor here to close