Upis

Početak nove sezone u školi plivanja Brotnjo

Sport / Flash | 18. 04. 2017. u 16:02 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Škola plivanja Brotnjo poziva sve zainteresirane na upis djece u nove cikluse obuke neplivača, kao i usavršavanja plivačkih tehnika. Treninzi se odvijaju u vrhunskim uvjetima zatvorenog bazena hotela Brotnjo, pod vodstvom diplomiranih profesora kineziologije. Kroz tri godine postojanja škole, tečajeve plivanja prošlo je više od 300 djece raznih uzrasta.

Tečaj obuke neplivača traje mjesec dana, i u njima djeca rade u grupama do deset polaznika sa dva kvalificirana trenera. Uz samu obuku neplivača, kroz koju se djeca oslobađaju straha od vode, i stiječu prve plivačke korake, vrlo popularni su i tečajevi usavršavanja plivačkih tehnika, kako bi djeca na pravilan način naučila osnove plivačkih tehnika.

Uz rad sa najmanjima u školi plivanja Brotnjo su prepoznali važnost rada i sa odraslim neplivačima sa kojima se obuka provodi individualno po posebnom programu. Voditeljica i trenerica u školi plivanja Brotnjo Iva Buntić posebno je zadovoljna odazivom mališana kao i njihovim napretkom, tako da je uspijeh same obuke neplivača na zavidnoj razini, kao i individualnog rada sa odraslima kroz koji je tijekom rada škole prošlo više od 50 odraslih osoba sa cijelog područja Hercegovine.

O važnosti plivanje ne treba trošiti riječi, posebno u današnje vrijeme, stoga je pohvalno da uz Mostar u kojem egzistira više plivačkih klubova i djeca iz manjih sredina poput Čitluka imaju priliku uživati u ovom sportu koji predstavlja kako sportski, tako i kulturni fenomen, te je njegovo poznavanje iznimno važno za integritet svakog pojedinca.

Sve informacije o upisima i terminima škole plivanja Brotnjo možete dobiti na broj telefona 063 715 997.

Kopirati
Drag cursor here to close