gazza-mamograf

Paul Gascoigne u svome stilu: Slika s porukom

Sport / Flash | 09. 10. 2016. u 12:35 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

On je jedan od nogometaša koji će biti upamćeni. On je jedan od onih koji je burno sagorijevao, kao komet, ostavljajući prepoznatljiv trag. Paul Gascoigne (49) danas je, može se reći, olupina od čovjeka, 'starac' koji je mogao sve, a nije htio ništa...

Jedna obožavateljica htjela se slikati s nogometnom legendom, a Gazza želje svoje ženske publike znalački ispunjava.

"Držim te čvrsto u rukama", mogao bi biti naziv ove slike.

Klasična muško-ženska poza: obraz uz obraz, jedna ruka oko vrata, a druga 'u nedozvoljenoj poziciji', ali prekid igre nije sviran...

Njegovi kolapsi zbog alkohola više se ne broje realnim brojkama, ali izgleda da je još jednom pobjegao grobaru s lopate.

Slika s razdraganom damom prva je njegova fotka nakon što je prošloga tjedna otkazao pojavljivanje na jednome javnom događaju.

Naime, stotine fanova poželjelo je vidjeti Gascooingnea u Marton Hotelu i Country Clubu, plativši i do 2.200 eura za ulaznicu, ali je Gazza, tjeran maliganskim demonima, jednostavno pobjegao, piše The Sun.

Navodno je nakon ovog događaja odlučio kazati još jedno povijesno NE viskiju i džinu, ali pitanje je - do kada?

Odvikavanje - uvijek samo pokušaji

Obožavatelji legendarnog nogometaša, koji je za Englesku igrao 57 puta, sjetit će se kako je on početkom 2013. krenuo na liječenje od alkohola u američki Phoenix (Arizona), a cijela je nacija patila s njim.

Primjerice, Wayne Rooney (ManU) je kazao kako je Gascoigne bio njegov heroj dok je odrastao.

Gazza je na terenu bio čovjek koji igra nogomet. I čini sve ono što nogomet čini tako popularnim: pokazuje talent, požrtvovanje, borbu do kraja, strast...

U svojoj knjizi „Being Gazza“, koja je izišla 2006. godine, kazao je: Prvo alkoholno piće popio sa sa 14 godina. Bila je to jedna triple-votka.

Objasnio je kako je njegovo nekontrolirano konzumiranje alkohola eskaliralo na Svjetskom prvenstvu 1990.

"Na trostruki Baileys sipao sam šlag pjenu. Tako su svi mislili da pijem cappuccino", pisao je Gascoigne.

Od 1992. do 1995. Gascoigne je igrao za rimski Lazio

Nisu mu bile strane ni jače droge

"Jednom sam povukao tri crte kokaina, nakon čega sam si kupio Harley Davidsons", izjavio je svojedobno.

Inače, Gazza je svoju knjigu posvetio sjevernoirskome nogometnom heroju Georgeu Bestu (†59), koji je 2005. godine umro od posljedica alkoholizma.

Best se toliko utapao u alkoholu da vjerojatno ne postoji riječ koja bi opisala stupanj tog njegovoga 'užitka'. Kao i kod Gascoignea, uostalom.

Kopirati
Drag cursor here to close