Tandem letovi

Paraglajding: 30-ak mladih sudjelovalo u 'Desantu na Drvar'

Na događaju je sudjelovalo 30-ak pilota iz cijele BiH i više od 20 mladih s područja Drvara
Sport / Flash | 27. 08. 2018. u 15:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skupom paraglajdera iz Bosne i Hercegovine i tandem letovima tijekom vikenda u naselju Podovi iznad Titove pećine u Drvaru otvoreno je paraglajding poletište.

Na događaju je sudjelovalo 30-ak pilota iz cijele BiH i više od 20 mladih s područja Drvara. Poletište je otvorio načelnik Drvara Goran Broćeta, poželjevši svim sudionicima sretne letove i ugodan boravak u ovom gradu, priopćeno je iz PRO Budućnosti.

"Paraglajding poletište smo uređivali i adaptirali prethodna tri i pol mjeseca. Nakon nekoliko prolongiranja zbog vremena, ovaj put smo imali sreće i piloti su uspjeli letjeti. Ukupno, sa organizatorima, bilo nas je više od 50 na poletištu, a događaj smo simbolično nazvali 'Desant na Drvar' '', rekao je predsjednik Omladinske organizacije Drvar Željko Papak te dodao kako je zadovoljan kako je događaj prošao i iskazao nadu za lijepim vremenom kako bi svi zainteresirani mladi iskušali mogućnost letenja.

Hrana, osvježenje i gorivo za ovaj događaj osigrani su kroz projekt PRO-Budućnost.

Kako najavljuju iz ove organizacije, plan im je da svaki vikend, tijekom kojeg vrijeme to dozvoli, organiziraju dolazak nekog od tandem pilota kako bi mladi ljudi imali priliku da lete i oprobaju se u paraglajdingu, napominjući da se zainteresirani za let mogu prijaviti u prostorijama Općine Drvar, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close