Aeroklub Mostar

Održan 48. Mostar kup u zrakoplovnom modelarstvu

Sport / Flash | 23. 07. 2012. u 10:01 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog je vikenda za sve ljubitelje zrakoplovnog modelarstva održan 48. Mostar kup koji je organizirao Aeroklub Mostar.

Riječ je o natjecanju u slobodno-letećoj kategoriji na kojem je nastupio velik broj natjecatelja iz 11 zemalja. Na Mostarskom blatu nastupilo je oko pedesetak natjecatelja iz brojnih gradova BiH, Republike Hrvatske, ali i ostalih zemalja koji su pokazali svoje znanje i vještine u ovom sportu.

Osim natjecanja, za sve ljubitelje ovog sporta bio je upriličen i modelarski aero-miting radijski upravljanih modela s ciljem promoviranja ovog sporta.

- Zadovoljni smo samim natjecanjem te brojem prijavljenih natjecatelja koji su odlučili pokazati svoje znanje i vještine u ovom, za ljude ne baš tako poznatom sportu, kazao je za Dnevni list Jurica Kolobarić, predsjednik Aerokluba Mostar koji je i organizator samog projekta.

Jedini problem koji su natjecatelji imali bio je vjetar koji im je pomalo otežavao samo natjecanje, ali to nije zametalo natjecateljima da pokažu svoje letjelice, ali i dobro se zabave te podijele iskustva koja su do sada imala u ovom sportu.

Kopirati
Drag cursor here to close