Sliku tvoju ljubim

Od uložene marke Van Persie donio Paljaninu 40.000 KM

Sport / Flash | 24. 05. 2017. u 20:27 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mozzartov kladioničar s Pala je zahvaljujući Nizozemcu zaradio 40.995 konvertibilnih maraka na samo jednu uloženu konvertibilnu marku.

Ovaj listić odigran je na Palama u nedjelju, imao je sedam parova, od kojih se samo jedan igrao u ponedjeljak. I to susret Genclerbirligi - Fenerbahče na kojem je odigran prelaz 'iz keca u dvicu' s kvotom 28!

Nije neobično da kladioničari 'jure' ovakve prelaze u Turskoj, pogotovo na susretima Fenera i Galate koji često znaju da opuštenije uđu u susret, da gube poslije prvih 45 minuta, i da do kraja prestignu rivala. Ali način kako je ovaj tip prošao u ponedjeljak je nevjerojatan: naime, do 45. minuta bilo je 0:0, ali je sudac produžio prvo poluvrijeme i u toj nadoknadi Selcuk Sahin doveo je domaće u vodstvo i to fenomenalnim pogotkom iz slobodnjaka.

Prvi dio oklade je prošao, ali je Fener imao zadatak da preokrene u drugih 45 minuta. To je i uradio. Zahvaljujući Robinu van Persiju - iskusni Nizozemac je već u 49. minutu poravnao na 1:1, da bi sudac u 75. svirao jedanaesterac za Fener. Loptu je u ruke uzeo Van Persie i pogodio za 1:2. I za sjajan dobitak kladioničara s Pala, pošto mu je prije toga u nedjelju prošlo još šest sjajnih tipova.

Kopirati
Drag cursor here to close