Investicije

Očekuje se proširenje Veslačkog centra Rama

Sport / Flash | 31. 03. 2017. u 12:55 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Redovita skupština Veslačkog kluba Rama, održana je u četvrtak 30.ožujka, na kojoj su članovi skupštine jednoglasno usvojili Izvješće o radu i financijskom poslovanju VK Rama u 2016.godini.

Usvojen je plan rada i financijski plan za tekuću godinu. Tijekom rasprave o ovim točkama moglo se detaljno čuti i problematici i o prioritetima u klubu kao što su što skorija nabavka vozila,opremanje teretane koju koriste veslači i povećanje prihoda još većim angažmanom sponzora, kroz izradu projekata i sl.

U Veslačkom klubu Rama trenutno trenira 30 djece i mladih.

Članovi skupštine su upoznati sa projektom koji je Agencija za lokalni razvoj Prozor Rama pripremila sa Agencijom iz Vrlike(HRV) a koji se odnosi na proširenje Veslačkog centra na Šćitu. Aplicirano je prema fondu Europske unije .

Konkretno se radi o izgradnji smještajnih kapaciteta i prostora za rad Veslačkog centra. Informacije kojima se trenutno raspolaže su obećavajuće te se uskoro očekuje potvrda kreće li se u realizaciju. Podsjetimo,veslački centar Rama je prije registriran je 2013,godine i otvoren je upravo zahvaljujući sredstvima iz fondova Europske unije koja su odobrena kroz projekt“ Lake to lake“koji su zajednički provele općine Prozor Rama i Vrlika.

Članovi skupštine su upoznati da je Veslački klub Rama službeno postao član Veslačkog saveza Dalmacije gdje je već krenuo sa natjecateljskom sezonom. Jedna od ideja je da se krene sa inicijativom za osnivanje veslačkih klubova u općinama u BiH gdje za to postoje uvjeti a predloženo je da ,ukoliko se to ostvari i formira savez na višoj razini,njegovo sjedište bude u općini Prozor Rama.

Kopirati
Drag cursor here to close