NHL: Tri utakmice odlučene u produžecima

Sport / Flash | 10. 03. 2017. u 08:57 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od deset sinoć odigranih utakmica u NHL-u tri su odlučene u produžecima, Los Angeles Kings su pobijedili Nashville Predatorse sa 3-2, Ottawa Senators s istim rezultatom Arizona Coyotese, a New York Islanders su u gostima sa 4-3 svladali Vancouver Canuckse.

Pobjedu Kingsima donio je Jarome Iginla koji je zabio gol u situaciji s igračem više minutu i pol do kraja produžetka utakmice protiv Predatorsa.

To je bio Iginlin drugi gol na utakmici, a prvi je zabio u drugoj trećini svoje treće utakmice s Los Angelesom.

Marian Gaborik je također bio strijelac, a Jonathan Quick je obranio 21 udarac za Kingse (32-28-6) koji zaostaju jedan bod za St. Louis Bluesima u utrci za drugu wild card koja vodi u doigravanje Zapadne konferencije Stanley Cupa.

Calle Jarnkrok i Kevin Fiala su zabili za Predatorse (32-24-11), kojima je ovo četvrti poraz u nizu i koji imaju četiri boda prednosti ispred Bluesa na trećem mjestu Centralne divizije.

Ottawa Senators su pobjedu u produžetku protiv Coyotesa ostvarili zahvaljujući pogotku Erika Karlssona koji je zabio i izjednačujući gol za 2-2 u zadnjoj trećini.

Senators (38-22-6) su dva boda iza vodeće momčadi Atlantske divizije Montreal Canadiensa.

Mike Condon je upisao 39 obrana za Ottawu, a prvi gol za Senatorse zabio je Jean Gabriel Pageau.

Golove za Coyotese (23-35-8) su zabili Brendan Perlini i Lawson Crouse.

New York Islanders su u produžetku pobijedili Vancouver Canuckse na njihovom ledu sa 4-3.

Andrew Ladd je zabio pobjednički gol minutu i pol nakon početka tog zadnjeg dijela utakmice, a prije njega su mrežu Canucksa zatresli John Tavares, Anthony Beauvillier i Brock Nelson.

Pogotke za Canuckse su zabili Reid Boucher, Sven Baertschi i Trpy Stecher 19,3 sekunde prije kraja regularnog dijela kada je Vancouver izvadio iz igre vratara Ryana Millera i uveo dodatnog napadača.

Kopirati
Drag cursor here to close