Zvižduci Kovaču

Nemaju milosti: Navijači košarkaša Bayerna izviždali Niku Kovača

Niko Kovač, sportski direktor Hasan Salihamidžić i njihov igrač Javi Martinez pratili su ovaj košarkaški dvoboj, a kad ih je službeni spiker pozdravio na poluvremenu, nakon što je izgovorio ime Nike Kovača, publika je zviždala
Sport / Flash | 12. 10. 2018. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Bayerna Niko Kovač već na početku sezone proživljava teške i neugodne trenutke, što je posljedica niza od četiri loše odigrane utakmice.

Za vrijeme košarkaške utakmice između Bayerna i Anadolu Istanbul (71:90) morao je Niko Kovač otrpjeti i prve zvižduke i uzvike negodovanja domaće publike.

Naime, Niko Kovač, sportski direktor nogometaša Hasan Salihamidžić i njihov igrač Javi Martinez sa zanimanjem su pratili ovaj košarkaški dvoboj, a kad ih je službeni spiker pozdravio na poluvremenu, nakon što je izgovorio ime Nike Kovača, publika je zviždala i negodovala, piše Bild.

Do sada Kovač osobno nije doživio izravne reakcije publike, s tim da su navijači na Allianz Areni prilikom prvenstvenog poraza od Borussije M'Gladbach također zviždali, ali čitavome timu, a ne pojedincima.

Promatračima se učinilo kako je Kovač dobro podnio zvižduke publike, jer se opušteno slikao s fanovima.

Njih trojica promatrali su utakmicu iz prvih redova, gdje im se na poluvremenu pridružio i predsjednik kluba Uli Hoeneß, koji je po dolasku stao uz svog trenera, pružajući mu i na taj način simboličnu potporu.

Kopirati
Drag cursor here to close