Krenut će s odvikavanjem

Nekadašnji osvajač Tour de Francea uhićen zbog napada na prostitutku

Istraga u vezi sa ovim slučajem je u tijeku.
Sport / Flash | 10. 08. 2018. u 14:28

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemačka policija zadržala je u pritvoru bivšeg biciklistu i pobjednika Tour de France utrke Jan Ullricha zbog napada i nanošenja ozljeda prostitutki u luksuznom hotelu u Frankfurtu, priopćila je glasnogovornica policije. 

''Ullrich je bio pod utjecajem alkohola i droge kada ga je policija uhitila pod sumnjom da je ženskoj osobi nanio teške tjelesne ozljede nakon rasprave u hotelu Villa Kennedy u ranim jutarnjim satima'', rekla je glasnogovornica.  

Istraga u vezi sa ovim slučajem je u tijeku. 

Ullrich je ranije ovaj tjedan izjavio za njemački Bild kako je imao problema u braku i bio pod pritiskom nakon što ga je supruga napustila. Svoja tri sina nije vidio od Uskrsa. 

''Učinio sam stvari zbog kojih se veoma kajem. Zbog ljubavi prema svojoj djeci sam odlučio započeti sa liječenjem'', rekao je Ullrich. 

Pobjednik Tour de France utrke iz 1997. godine je u Frankfurt došao iz Mallorce, gdje je prošlog vikenda bio uključen u prepirku sa svojim susjedom, njemačkom filmskom zvijezdom Tilom Schweigerom, zbog čega je bio zadržan u španjolskoj policiji, prenosi Reuters.

Kopirati
Drag cursor here to close