Petak, 08. 1. 2021.

Ne propustite sjajnu priliku: Wwin - bonus dobrodošlice

Za nove korisnike koji se danas registriraju u poslovnicama u Federaciji Bosne i Hercegovine Wwin je spremio primamljiv bonus.
Sport / Flash | 08. 01. 2021. u 08:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi novi korisnici na ovim lokacijama od WWin kladionice na pokloni dobijaju 40 KM BONUS-a (Keš novac ostvaren BONUS-om možete isplatiti bez uslova/uvjeta – ODMAH) + 200% bonus na prvu uplatu. Akcija vrijedi samo u petak, 8. siječnja, pa ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete član najveće online kladionice u regiji.

Gdje se kladiti i gledati svoje omiljene lige UŽIVO?

Klađenje UŽIVO uz video streaming na Wwin kladionici sada na više od 90% događaja. Ugovori sa IMG Arena, Statsperform i Sportsradar potpisani su i za naredne tri godine i uživo se možete kladiti i gledati gotovo sve sportske događaje.

Na Wwin kladionici možete da se kladite i gledate mečeve najvećih svjetskih događaja uživo. Usluga je besplatna za sve registrovane korisnike koji na računu imaju minimalno 0,01 euro.

Mjesečno vam Wwin kladionica omogućava live klađenje uz video streaming na više od 5000 događaja. Lige koje možete da gledate i da se kladite uživo su:

Nogomet: Italija 1. i 2. liga, Njemačka 1. i 2. liga, Španjolska 1. i 2. liga, Francuska 1. i 2. liga, Engleska 2. liga, engleski FA cup, Nizozemska 1. i 2. liga, Belgija 1. liga i brojne ostale lige...

Košarka: NBA, Euroliga, Eurokup, španjoloska 1. liga, Italija 1. liga, Turska 1. liga....

Tenis: Masters, Australian open, Wimbledon, Roland Garros, US Open, ATP series 1000, ATP series 500, ATP series 250, 10.000 challenger događaja , 5000 ITF događaja, Davis cup, Fed cup.

Rukomet: Svjetsko i Evropsko prvenstvo

Kopirati
Drag cursor here to close