budimo real(ni)

Navodno Dybala preferira Real Madrid u odnosu na Barcelonu

Sport / Flash | 06. 01. 2017. u 12:08 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Juventusa Paulo Dybala na meti je mnogih bogatih klubova u novije vrijeme, ali ovaj perspektivni Argentinac čeka poziv madridskog Reala, piše Marca.

Međutim, koliko god 'dvorski' list kraljevskoga kluba imao dobre informacije, činjenica je da Lionel Messi lobira za dolazak svoga zemljaka u Barcelonu, a Katalonci su pokazali svoj interes za 23-godišnjeg igrača Stare dame.

Trener Reala Zinedine Zidane nedvosmisleno je kazao kako je zainteresiran za dovođenje Dybale, a gotovo redovito prati njegove koeficijente učinka.

Igrača koji je došao iz Palerma, Juventus želi zadržati, budući da je njegov doprinos od 19 golova u prvoj sezoni zasigurno pomogao u osvajanju petog naslova prvaka Italije u nizu.

Sportski direktor Juventusa Beppe Marotta odavno traži načina da mu poboljša postojeći petogodišnji ugovor i uvjeri ga kako je Stara dama najbolje mjesto za Argentinca.

Pojavila se i zanimljiva 'gužva' u ekipi koja zastupa Dybalu. Pierpaolo Triulzi bi nominalno trebao biti njegov agent, ali neki mediji pišu kako se nikakav posao ne može obaviti bez čovjeka imenom Gustavo Mascardi.

Sasvim svejedno s kime će Marotta morati trgovati, jasno je da Dybalini menadžeri neće lako pristati na plaću manju od one koju ima Gonzalo Higuain (sedam milijuna eura).

Pošto je Juventus pun kao brod, nakon prodaje Paul Pogba Manchester Unitedu prošloga ljeta, jasno je da će konačna odluka ponajviše ovisiti o željama i planovima samog Dybale, napominje Marca.

Real Madrid svjestan je želje mladog Argentinca da zaigra na Estadio Santiago Bernabeu te mirno čekaju na rasplet situacije u Juventusu.

Mnogi stručnjaci i dužnosnici samog kraljevskog kluba vjeruju kako Paulo Dybala ima potencijal jednog novog 'galacticosa' i kako će mu bijeli dres savršeno pristajati.

Kopirati
Drag cursor here to close