Robijaši

Navijači Čelika se spremaju za subotnje prosvjedno okupljanje

Sport / Flash | 25. 02. 2016. u 15:03 D.K
Kopirati

Predstavnici neformalne grupe građana "Za Čelik" i Udruženja "Robijaši 1988." prezentirali su plan realizacije prosvjednog marša pod nazivom "Stop gašenju Čelika", koji će biti održan u subotu, 27. veljače na glavnom gradskom trgu.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovaj prosvjed ujedinjenih grupa navijača i simpatizera organizira se "za spas jednog od zadnjih građanskih simbola ovog grada", istaknuli su predstavnici NGG "Za Čelik" i "Robijaša", koji su napomenuli da nema nikavih drugih prikrivenih ciljeva, niti političkog obilježja kako im se želi inputirati.

"Neformalna grupa građana za Čelik" već duže vrijeme nastoji promijeniti Statut kluba, kako bi se u njegovom upravljanju dobilo više na transparantnosti te je pripremila svoj prijedlog za rješenje velikog klupskog problema reprograma poreznog duga.

Promjena u načinu klupskog odlučivanja usvajanjem novog statuta i dogovora oko plaćanja višegodišnjih dugovanja trebali bi biti polazna točka za rješavanje brojnih nagomilanih problema u Nogometnom klubu Čelik.

Klub već nekoliko mjeseci radi bez upravnog odbora i s brojnim izvršiteljima klupskih funkcija.

Najbrojnija navijačka grupa crveno-crnih "Robijaši 1988" pozvala je svoje članove, sve simpatizere kluba i sugrađane da se pojave na prosvjedu, koji je zakazan za subotu sa početkom "pet do dvanaest".

Kopirati