Kakav je s glavom?

Navijač Middlesbrougha pomokrio se u plastičnu bocu vratara QPR-a!?

Nejasno je je li Alex Smithies kasnije pio iz te boce, ali će se vjerojatno i to istražiti. Još je manje jasno kako se navijač dokopao te boce.
Sport / Flash | 21. 01. 2018. u 23:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alex Smithies je vratar engleskog nogometnog kluba Queens Park Rangers i zasigurno ne dolazi često u udarne sportske vijesti na svjetskoj razini.

Na utakmici koju je QPR igrao protiv Middlesbrougha, u okviru prvenstva u Prvoj diviziji (druga liga), navijač protivničkog tima napravio je uistinu nesvakidašnji - malo je reći necivilizacijski potez.

Naime, navijač Middlesbrougha pomokrio se u plastičnu bocu vratara Smithies i vratio mu ju natrag iza mreže.

Bilo je to kod rezultata 3:0 za goste, tako da se može kazati da je ovaj gnjusni čin čista obijest!

Nejasno je je li Alex Smithies kasnije pio iz te boce, ali će se vjerojatno i to istražiti. Još je manje jasno kako se navijač dokopao te boce. Kako piše Express, drugi navijači su kazali da ''urinator'' bocu ranije uzeo s igrališta.

Njemu slijedi doživotna kazna dolaska na utakmice, tako da će uvijek imati dovoljno vremena kako bi potražio WC, jer jedino se u takvim prostorijama obavlja nužda u civiliziranom svijetu.

Prošlog mjeseca je jedan navijač Sunderlanda izbačen sa stadiona Stadium of Light, nakon što ga je policija uhvatila da se olakšao na mjestu za sjedenje. On je tvrdio kako je bio krajnje pijan. Reklo bi se - totalno suvišno objašnjenje: ako takvo što uradiš ili si pijan ili si 'skrenuo'.

Kopirati
Drag cursor here to close