Najavljujemo

Najbolji turnir u kick boxu u BiH: Wako Grand Prix BiH krajem drugog mjeseca

Kick boxing akademija Ilidža 29. veljače u Kulturno-sportskom centru "Sabit Hadžić" na Ilidži organizira 12. Međunarodni Kick boxing kup ''Wako Grand Prix BiH''
Sport / Flash | 24. 12. 2019. u 12:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kick boxing akademija Ilidža 29. veljače u Kulturno-sportskom centru "Sabit Hadžić" na Ilidži organizira 12. Međunarodni Kick boxing kup ''Wako Grand Prix BiH'' za pionire, kadete, juniore i seniore.

Organizator na turniru očekuje nastup više od 700 natjecatelja iz desetak zemalja, u svim uzrasnim kategorijama, a očekuje se sudjelovanje osvajača medalja na balkanskim, europskim i svjetskim prvenstvima.

''Naš turnir iz godine u godinu raste u svakom pogledu. Postavili smo visoke standarde i slobodno možemo reći da je naš turnir najbolji u BiH, a i jedan od najboljih u regiji. Nadamo se da će u budućnosti naš turnir dobiti status Europskog kupa, što bi bilo jedno veliko priznanje za nas i naš klub, a Sarajevo zaslužuje da ima Europski kup u kick boxingu'', kaže Nermin Bašović, predsjednik organizacionog odbora Međunarodnog Kick boxing kupa ''Wako Grand Prix BiH''.

 Bašović je osvajač zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Parizu 2003. u kick boxu, te sportaš godine BiH za 2003. godinu.

Pokrovitelji natjecanja su Ministarstvo kulture i sporta KS, Turistička zajednica KS i Općina Ilidža.

Kopirati
Drag cursor here to close